Our Clients

De Kapsalon

In onze kapsalon sta jij centraal en adviseren we jou op een professionele manier over de coupe die bij jou past. Beleef onze inspiratie, geniet van de aandacht en ervaar de passie die wij voor ons vak hebben.

Een bezoek aan MB BeautyFacts is een cadeau aan jezelf – dát is ons doel voor jouw haar!

74897438_104072797666912_447696977648255453_n.jpg

Wij werken met Marktleider ASP Infiniti voor kleuringen

Wij werken met de mooie producten van onze partners ASP Infiniti voor kleuringen. 

 

ASP Infiniti, is 1 van de beste kappersproducten op de markt. ASP Infiniti is een hoogwaardig kappersmerk en speelt in op de nieuwste technologieën.

 

De formule van de ASP Infiniti bestaat uit een super laag ammonia gehalte en bevat meer dan 90% natuurlijke ingrediënten!

 

Door deze factoren minimaliseer je dus ook haarbeschadiging! Een fantastisch kapper product, waar iedere klant super blij van wordt! 

Wij werken met Marktleider ASP Mode Styling voor verzorging en styling

Haircare, ASP Mode Styling voor styling en verzorging. 

ASP Mode Styling is niet voor niets één van de beste stylingsproducten ter wereld en zeer dankbaar dat wij als salon houder met dit fantastische merk mogen werken.

Onze behandelingen

Allround getraind voor dames kapsels, heren kapsels en kinderkapsels.  

Een behandeling in onze salon stellen wij in samenspraak met jou samen. Kies je voor vertrouwd of juist voor vernieuwend, laat ons team jou inspireren en adviseren.

Wij worden ondersteund door de mooiste kleuringen van ASP Infiniti en de beste verzorgings- en stylingsproducten van ASP Mode Styling. De tools die wij gebruiken in de salon zijn van Jaguar.

Ben je verhinderd en moet je jouw afspraak even uitstellen dan kun je een uitgroeibehandeling voor thuis bij ons aanschaffen. Op basis van jouw eigen kleurrecept stellen wij een kleurpakket samen. Je kunt de uitgroei dan thuis bijwerken met jouw eigen kleur!

Om voldoende tijd voor je in te plannen is het belangrijk dat je bij het maken van jouw afspraak aangeeft wat jouw specifieke wensen zijn.

Prijslijst kapsalon

Wij streven ernaar de prijzen voor onze behandelingen zo transparant mogelijk te maken. Voor specifieke behandelingen geven wij je graag vooraf een prijsindicatie. De lengte van jouw haar, de bewerkelijkheid van het door jou gewenste kapsel en/of de gewenste kleurintensiteit kunnen van invloed zijn op de gepubliceerde prijzen. Wij plannen hiervoor extra behandeltijd voor je in.