Wat zijn Fillers?

De Hyaluron Pen is een 100% naaldloze behandelmethode waarbij hoogwaardige hyaluronzuur fillers worden ingezet om lijntjes, (diepe) rimpels en huidvolume te corrigeren en lippen in vorm en volume te accentueren zonder naalden.

Het is eindelijk mogelijk om non-invasief (zonder naald) de huid en lippen meer volume te geven met de Phinjection Hyaluron pen; het naadloze systeem. Het opvullen van de lippen, neuslippenplooi, wangen en de rimpels rondom de mond is naald loos en zeer snel gedaan.

HYALURON PEN

De Pen die precies de juiste druk kan generen om vloeistoffen op basis van hyaluronzuur, in de epidermis en/of dermis van de menselijke huid te ‘persen’. Het systeem heeft een zogenaamd “silent shot” systeem. Door de luchtdruk in de pen, wordt het hyaluron in de huid gedrukt. Uiteraard met uiterste precisie voor een perfect en natuurlijk resultaat.

Door een “sproei” effect in de huid wordt het hyaluron heel mooi verdeeld en geeft een natuurlijk resultaat. Dus geen bobbels onder de huid en je hoeft het niet nog eens te masseren en heel belangrijk

Contra Indicaties (geen behandeling mogelijk):

  • Immuunsysteem moet intact zijn

  • Allergie tegen Hyaluron of eiwitallergie

  • Wondheling Verstoring

  • Zwangerschap

  • Herpes

  • Gebruik van bloedverdunners

  • Huidinfecties

  • Diabetes

  • Hartaandoeningen

  • Minderjarigen

BeauSynergy-benefits-of-dermal-fillers-b
Derma Lifting foto 2.jpg

Wat is Hyaluron?

Hyaluronzuur is een van de vele eiwitstoffen die in de huid voorkomen. Hyaluronzuur is het vulmiddel tussen de cellen. Het kan duizend maal zijn zijn eigen gewicht aan water binden.
Hyaluronzuur is telkens meer upcoming en behoorlijk populair aan het worden. Doordat het een lichaamseigen stof is, is het niet schadelijk in gebruik. Ook breekt hyaluronzuur vanzelf weer af. Hyaluronzuur wordt in fillers gebruikt, doordat het vocht vasthoudt wordt de rimpel als het ware naar buiten gedrukt en zorgt het er voor dat kleine rimpeltjes worden opgevuld.

De rimpel zones die voor een filler behandeling in aanmerking komen zijn:
– Lippen opvullen
– Rokerslijntjes
– Marionetlijnen
– Neus-lippenplooi

Nazorg:

– 3 dagen niet onder de zon of zonnebank
– Vermijd 24 uur make up of crème op de behandelde gebied
– Vermijd sauna, hete douche voor minimaal 24 uur
Het effect is direct na de behandeling zichtbaar en houdt ongeveer 6 tot 18 maanden aan, afhankelijk van het behandelde gebied. Om het effect te behouden adviseren wij de behandeling op te bouwen om zo langdurig te kunnen genieten van het  resultaat.