Ik geloof in 'gene-ius' huidverzorging die klinisch bewezen is en een plezier is om te gebruiken. Daarom gebruik ik de geavanceerde wetenschap van epi genetica en peptiden plus de sensorische expertise om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te maken die jouw huid er fantastisch uit laten zien en voelen.

Zintuigelijke ervaring

We willen dat jij geniet van het gebruik van onze producten

Klinische resultaten zijn de sleutel tot onze filosofie, maar we geloven ook dat het verzorgen van jouw huid een luxe ervaring moet zijn. We werken samen met de meest toonaangevende

professionals uit de spa en Wellness industrie zodat je van elk product en iedere behandeling een fantastische beleving zal ervaren.

Maandelijks volg ik opleidingen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken om jou op hoog niveau een behandeling te laten ervaren waarin jou wensen voorop staan

Ik heb mij inmiddels opgewerkt tot

GENIE-IUS HYDROPEPTIDE HUID VERBETERINGS SPECIALISTE

Hydropeptide biedt gericht aanpasbare resultaatgerichte rigimes die
iedere huidverzorgingsprobleem aanpakt zoals

Fijne Lijntjes

Lijnen
Rimpels
Diepe Lijnen
Volume Verlies
Rijpe Huiden
Droge Huiden
Zwangerschapsmaskers
Gedehydrateerde Huiden

Vale Huiden

Ruwe Huiden
Doffe Huiden
Ouderdomsvlekken
Zonneschade
Acnelittekens
Ongelijke Teint
Acne

Vermoeide Huiden

Hydropeptide omvat meer dan 60 verschillende peptiden met direct resultaat zonder Down Time. Hydropeptide is niet alleen voor lijntjes en rimpels. Je kan ook resultaten verwachten in een verbetering van de hydratatie, stevigheid, helderheid, ontstekingen, congessie, roodheden en irritatie.

Voor iedere behandeling vind een Intake gesprek plaatst zodat de behandeling voor jou geheel op maat is.