Dames

DE KAPPER KLEURT JOUW DAG...

Haar is een bepalend onderdeel van jouw dagelijkse presentatie. Met haar kun je laten zien wie je bent en ook vooral wie je niet bent. Dat begrijpen wij! Ons doel is om je happy te maken. Met een mooi kapsel en gezond haar naar huis, naar het werk of naar een feest na een ontspannende behandeling in onze kapsalon.

 

TRENDS

‘Volg je eigen trend’ stellen wij. Er zijn er zoveel dat je toch vooral dat kapsel moet kiezen waarbij je jezelf het meest comfortabel voelt. Natuurlijk kun je jezelf ook door ons laten inspireren. Wij gebruiken onze iPads voor real time 3D kleuradvies. Creëer je eigen trend samen met de styliste. 

 

DE KAPPER KLEURT JOUW DAG...

De Kapper is kleurspecialist. Voor onze haarkleuringen werken wij met ASP Infiniti. Kleuren is een vak apart. Wij werken voor extra effecten veel met highlights, lowlights en babylights. Voor de behandeling bespreken we de opties met je en krijg je een open en eerlijk advies over de mogelijkheden van jouw haar. Of je nou kiest voor een balayage, een ombré, een vertrouwde kleur, een nieuwe kleurtrend of voor een complete metamorfose, je bent bij ons in goede handen. 

 

VERZORGING & STYLING

Onze behandelingen worden ondersteund door de verzorgings- en stylingproducten van ASP Styling. Het ASP Styling assortiment sluit perfect aan op ons doel om jouw haar gezond te houden of gezond te maken. Met ASP Styling maken we jouw kapsel tot in perfectie af. Het uitgebreide ASP Styling assortiment wordt aangevuld met de producten van ASP Infiniti 

WASMASSAGE

Een drukpunten wasmassage die gebaseerd is op Oosterse technieken. De bloedsomloop in de hoofdhuid wordt hiermee gestimuleerd en juist die bloedsomloop is bijvoorbeeld goed voor gezond haar maar geeft vooral ontspanning.

Uiteraard gebruiken we de beste producten van ASP Infiniti tijdens het wassen. We kijken naar de conditie van jouw haar en hoofdhuid en kiezen daarbij de juiste shampoo en/of conditioner.

74897438_104072797666912_447696977648255453_n.jpg