Kapsalon Heren

Kom je langs voor een snelle haircut, een vertrouwd kapsel of wil je juist een nieuwe trend volgen. Wij maken van jouw bezoek aan de salon graag een ultiem De Kapper moment, of je nou jong  of oud bent, een  volle bos  haar hebt of kalend bent.

Voor de mannenkapsels zijn wij geïnspireerd door American Crew. De filosofie achter dit merk spreekt ons aan: ‘De man als man behandelen’. Want iedere man heeft zo zijn eigen eisen en wensen. Je ziet het terug in onze kniptechnieken. De American Crew verzorgings- en stylingproducten zijn qua samenstelling en geur ook helemaal op de man gericht.

 

TRENDS

De ‘undercut’ zien we al enkele seizoenen in de mannenkapsels en dan in allerlei variaties. Bij de undercut blijft het haar bovenop het hoofd lang en varieert het aan de zijkanten van kort opgeschoren tot strak geknipt of gesneden.
Wij stellen: ‘Volg je eigen trend’. Je moet uiteindelijk het kapsel kiezen waarbij je jezelf het meest comfortabel voelt.  Natuurlijk kun je jezelf ook door ons laten inspireren. Op onze iPads zijn de laatste trends altijd terug te vinden voor het opdoen van ideeën.

 

GREAT MEN KNOW GREAT STYLE...

Jouw kapsel is onderdeel van jouw style, wie je wilt zijn en wat je van jezelf wilt laten zien. In onze adviezen houden we daar rekening mee. Niet onbelangrijk, een style kent geen leeftijdsgrens. Creëer je eigen style samen met de styliste. 

Wij zijn getraind volgens de nieuwste haartrends en kunnen je daarom ook prima adviseren of een kapsel past bij wat je ermee wilt uitstralen. Handig is altijd om wat foto’s van kapsels mee te nemen die je kunt laten zien.

MASSAGE

Een drukpunten wasmassage die gebaseerd is op Oosterse technieken. De bloedsomloop in de hoofdhuid wordt hiermee gestimuleerd en juist die bloedsomloop is bijvoorbeeld goed voor gezond haar maar geeft vooral ontspanning.

Uiteraard gebruiken we de beste producten van ASP Infiniti tijdens het wassen. We kijken naar de conditie van jouw haar en hoofdhuid en kiezen daarbij de juiste shampoo en/of conditioner.

045faff3f8bebf7714d0e148aa03c155.jpg